Göteborg imorgon

Imorgon åker jag till Göteborg med okestern jag spelar trummor i hahaha =) De blir kul de, men vi åker från musikskolan kl 6 på morgonen... Mindre kul. Det kommer bli kul med Liseberg och annat skoj i alla fall =)

Hejdå =)

Hello =)

Hej! I fredags var jag med Adam och Patrik Bond. De var längesen de, och de var mycket trevligt. Vi började med att kolla på slutet av en fotbollsmatch. De var Krylbo som lirade mot något annat lag. Krylbo vann tror jag. Sen cyklade vi till Adams fadersfigur och såg på Bond-filmen Quantum of solace. Den var faktiskt bra =)
Efter de cyklade vi runt i krylbo och chillade, sen blev de hemcykling. På lördagen stack jag till Ewe och lirade lite gura och chillade med lite folköl, Linus kom dit sen också. De blev en rätt trevlig kväll =)
Helgen blev alltså trevlig fastän jag var hos min mor.

Tack och hej =)

read it

paulineborgerr.blogg.se


Ledig dag

Hej, idag har jag varit ledig, precis som alla andra som går i skolan typ. Har typ suttit hemma hela dagen, tills nån gång vid kl 3 då jag, Patrik och Mattullen stack ner på Vega för att Patrik skulle hyra filmer till dubbeldejten han skulle på. Sen på kvällen tog jag med min gura och stack ner till Ewe för vi skulle hälsa på Felicia sen spela igenom dom nya låtarna, man vi fastnade hos Felicia lite för länge så de blev inge lira, men de var trevligt hos Felicia i alla fall =)
Nu pratar jag med Patrik på skype och chillar bara =)

Cya!

Patrik Bond är gullig :*

Hej alla läsare! Nu är de "lov"! Vad skönt =) Sista skoldagen har inte varit speciellt jobbig, var väl för att jag bara gick och tänkte på de fyra lediga dagarna framför mig. Har varit med Sebbe, Mattullen, Patrik och Ems idag. Vi såg på lite The Simpsons och Family Guy sen Rush Hour 2. Den filmen har man ju sett förut men den är väldigt bra i alla fall. Chris Tucker är ju så jävla rolig =) Nu pratar jag med Patrik Bond, den gulliga (hans lillasyster är dock ännuuuuuu guuulligare). De är trevligt som vanligt. Att höra hans silkeslena röst gör mig så lugn, alla bekymmer försvinner. Han är min drog <3

Nåja, vi hörs alla läsare, puss =)

(Förresten, tyvärr kan jag inte svara på alla läsares frågor, jag går i skolan och har annat för mig än att bara sitta vid datorn och svara på era frågor. Så de kan ta tid att få svar!)

Musikskolans vårkonsert

Har nyss kollat/spelat på musikskolans vårkonsert. Spelar trummor i orkestern "Rocktåget", gay jag vet. Tänkte hoppa av orkestern efter vi åkt till Göteborg =D=D Men tills dess får jag stå ut... En vecka till bara alltså, skönt =)
Nåväl, de gick rätt bra att lira. David var jätteduktig på piano, nån annan tjej var jätteduktig på piano, kören var duktig och vi var väl också rätt duktiga om man får säga de själv =) Såg dock inte så mycket på dom som lirade, sprang runt med sebbe istället =) Spelningen var i pingstkyrkan= de fanns massa hjärntvättarböcker som dom läser för barnen.
I en utav dom stod de saker som: 
"Människor och dinosaurier levde samtidigt" "Gud skapade dinosaurierna för människan nöje".
Blabla, massa jävla skitsnack. Jävla pingstkyrkanhjärntvättarsektskit. Stackars barnen kommer ju bli mobbade om dom går runt och säger att dinosaurier och människor levde samtidigt, stackarna :/

Fan nu har jag skrivit mycket, mer blir de inte. Idag.

Pusshej =)

Hej, jag heter alexander :$

Hej allihop, detta är min blogg. Här tänker jag skriva lite skit när jag orkar.

PUSS ALLA SOM LÄSER MIN BLOGG!

RSS 2.0